SEGRE

POLÍTICA PARTITS

El debat intern paralitza Podem al Congrés

El grup parlamentari es reuneix sense la presència d’Iglesias

Bescansa, després de la reunió de Podem ahir al Congrés.

Bescansa, després de la reunió de Podem ahir al Congrés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El debat intern a Podem per definir quina ha de ser la línia política del partit transcendeix ja l’activitat institucional de la formació. L’enfrontament entre el secretari general, Pablo Iglesias, i el secretari polític, Íñigo Errejón, llasta la vida parlamentària del grup Units Podem i ha suscitat un malestar entre els diputats morats que va en augment.

En aquest sentit, el grup parlamentari de Podem va començar ahir dijous a prendre les primeres decisions per posar-se a punt i treballar en aquesta legislatura.

En aquesta trobada, a la qual no va acudir Pablo Iglesias, es va tractar com abordar el treball diari a la Cambra Baixa arran de les queixes de diversos diputats perquè el procés de debat intern que travessa la formació morada de cara a l’assemblea ciutadana estatal que celebrarà previsiblement a finals de febrer manté a mig gas el treball del grup parlamentari. Per la seua banda, diputats d’Units Podem van reconèixer la necessitat d’aquestes reunions per no deixar paralitzat el grup i es van queixar que encara no compten amb procediments clars per presentar propostes, que faria falta més coordinació amb les confluències i fins i tot un equip d’assessors qualificat i expert en diferents matèries.

tracking