SEGRE

POLÍTICA ESTATUTS

Ciutadans pretén castigar els que menyscabin el seu nom

Rivera en la reunió del consell general de Ciutadans.

Rivera en la reunió del consell general de Ciutadans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nous estatuts de Ciutadans aprovats ahir en el consell general del partit consideren falta molt greu castigada amb la suspensió de militància, la inhabilitació o fins i tot l’expulsió emetre “manifestacions públiques que menyscabin el bon nom del partit o dels seus afiliats, així com la creació o la participació en corrents d’opinió que siguin contraris als interessos del partit en el seu conjunt”.

No obstant, el que es va aprovar són només els documents base de les tres ponències –d’estratègia política, estatuts i valors– que s’han redactat per a la IV Assemblea General del partit, programada per al febrer.

D’altra banda, el sector socialdemòcrata de Ciutadans es va quedar a tan sols tres vots de frenar el nou ideari promogut per la direcció que encapçala Albert Rivera. La ponència de valors promoguda per la direcció del partit suprimeix les referències al “socialisme democràtic” que recollia l’ideari aprovat al congrés que la formació va celebrar el 2007, una modificació que ha generat malestar a l’ala esquerra del partit taronja.

tracking