SEGRE

VÍDEO: Disparen l'ambaixador rus a Turquia durant una visita a una exposició

El diplomàtic rus ha mort i el suposat atacant ha estat abatut per forces de seguretat

Miembros de la policía turca antidisturbios resguardan la zona cercana a un tiroteo.

VÍDEO: Disparen l'ambaixador rus a Turquia durant una visita a una exposicióEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un desconegut va disparar aquest dilluns a Ankara contra l’ambaixador de Rússia a Turquia, Andrei Karlov, que va morir després de ser hospitalitzat en estat greu, va confirmar l’ambaixada russa a la capital turca al diari Hürriyet.

El diplomàtic rus va ser assolit pels trets quan estava donant un discurs durant una exposició de fotos a la capital turca, agrega el canal de televisió pública turca TRT.

Les fonts de l’ambaixada russa a Ankara van indicar que es podria tractar d’un atac d’islamistes radicals, en el qual van resultar ferides altres persones.

Aquest incident es produeix en la vigília d’una reunió a Moscou entre els ministres d’Exteriors de Rússia, l’Iran i Turquia per tractar sobre l’alto el foc a Alepo, al nord de Síria.

El suposat atacant que va disparar contra l’ambaixador rus a Turquia, Anrei Karlov, durant una exposició de fotos, ha estat abatut per les forces de seguretat turques, segons va informar la cadena NTV.

L’home havia accedit al Centre d’Art Contemporani de la municipalitat de Cankaya, a Ankara, vestit com un guàrdia de seguretat, amb un vestit fosc, camisa blanca i corbata negra, va agregar la cadena.

tracking