SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Moscou descarta l’atemptat en l’accident d’un avió

L’aparell es va estavellar al mar Negre i van morir 92 passatgers || Un error humà o una fallada tècnica, possibles causes

Durant el dia d’ahir es va recuperar part del fuselatge de l’avió sinistrat.

Durant el dia d’ahir es va recuperar part del fuselatge de l’avió sinistrat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Presidència de Rússia va assegurar ahir que l’atac terrorista no està entre les principals hipòtesis que estudien els investigadors del sinistre de l’avió militar rus Tupolev Tu-154 que es va estavellar diumenge al mar Negre i va causar la mort de 92 persones.

Els investigadors “estan considerant totes les versions dels fets. Encara és massa aviat per parlar però la versió que sigui un acte terrorista no està en cap lloc a dalt de tot de la llista”, va afirmar Dimitri Peskov, el portaveu del Kremlin.

Un avió Tupolev 154 amb 92 persones a bord es va estavellar al mar Negre set minuts després d’enlairar-se des de la localitat de Sotxi, on havia fet escala per proveir-se i dirigir-se cap a la base militar russa a la província de Latakia, a Síria.

El ministeri de Defensa va confirmar que tots els ocupants de l’aeronau estan morts. El ministre de transport rus, Maksim Sokolov, va descartar un atemptat terrorista entre les causes probables de l’accident, i va apuntar a l’“estat tècnic de l’aparell o un error de pilotatge” com les dos versions prioritàries de la investigació.

A la nau sinistrada viatjaven militars, nou periodistes i 64 integrants del cor i conjunt de dansa Aleksandrov de l’exèrcit rus, que anava a animar la celebració d’Any Nou a la base aèria siriana de Khmeimim.

tracking