SEGRE

TERRORISME

Almenys 4 morts i 15 ferits en un atac amb un camió a Jerusalem Est

Després de precipitar un vehicle pesat contra un grup de soldats

Almenys 4 morts i 15 ferits en un atac amb un camió a Jerusalem Est

Almenys 4 morts i 15 ferits en un atac amb un camió a Jerusalem Est

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys quatre persones van morir i 15 van resultar ferides en un atac amb un camió a Jerusalem Est, va confirmar l’Estrella de David Roja (equivalent a la Creu Roja).

El conductor, un àrab amb ciutadania israeliana del barri de Yabal Mukaber, va morir tirotejat per les forces de seguretat després de precipitar el vehicle pesat contra un grup de soldats, segons el Canal 10 de la televisió israeliana.

"La Policia ha augmentat la seguretat a la zona i està tractant de determinar la identitat del terrorista", va informar el portaveu policial Micky Rosenfeld.

Entre les víctimes mortals hi ha tres dones i un home, tots amb edats properes als 20 anys.

Alguns dels vianants atropellats es van quedar atrapats sota del camió i van ser atesos pels serveis d’emergència i evacuats a centres hospitalaris, un d’ells en estat greu i tres moderats, van afegir els equips d’emergència.

"El terrorista va arribar des de la direcció del carrer Alar. Va veure un grup de persones que sortien d’un autobús que s’havia aturat al llarg del passeig i, pel que sabem, va accelerar i les va atropellar", va explicar el portaveu policial del districte de Jerusalem, Galit Ziv, segons va informar el digital Ynet.

El succés es va produir a prop de l’assentament israelià d’Armón Hanatziv, al territori palestí ocupat de Jerusalem aquest. EFE

tracking