SEGRE

SOBIRANISME PROTESTES

L’ANC crida a mobilitzar-se per donar suport a Mas pel 9-N

El 6 de febrer, el dia del judici a l’expresident || Veu en el diàleg que anuncia l’Estat una “operació de màrqueting fallida”

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, en una imatge d’arxiu.

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, en una imatge d’arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, va anunciar ahir mobilitzacions de suport a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, el dia del seu judici pel procés participatiu del 9-N, que serà el 6 de febrer. “Fem una crida a la ciutadania perquè el dia 6 tingui a la seua agenda la mobilització que convocarem”, va afirmar Sànchez.

L’ANC pretén que la resposta al carrer sigui “massiva i important”. Segons Sànchez, es jutja Artur Mas per haver donat veu als ciutadans, la qual cosa considera “una de les aberracions amb perspectiva democràtica més gran que es puguin donar a Europa”, i va alertar que la investigació oberta contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, podria accelerar-se.

“L’Estat aboca a una confrontació jurídica. És un terreny absolutament equivocat i és el moment de defensar des del carrer les nostres institucions. Els milers de ciutadans que hem impulsat el procés i l’Assemblea no serem passius”, va avisar.

Per aquesta raó, va incidir a mantenir el compromís amb l’expresident i les institucions catalanes per mostrar al món “l’absurditat de la via del suposat diàleg que l’Estat està oferint”.

D’altra banda, va advertir que la gent està preparada per jugar una carta de mobilització i resistència civil, no violenta, pacífica i al carrer”.

tracking