SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Moren cinc joves en un accident a Cartagena

Xoc de dos cotxes, amb tres ferides

El lloc on van col·lidir els dos turismes.

El lloc on van col·lidir els dos turismes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc joves, d’entre 19 i 21 anys i veïns de la localitat murciana de Torre Pacheco, van morir ahir i tres noies van resultar ferides de gravetat al col·lidir dos turisme al terme municipal de Cartagena. El sinistre es va produir cap a la mitjanit al quilòmetre 4,400 de la carretera RMF36, que uneix les localitats de La Palma i Torre Pacheco, segons va informar la Guàrdia Civil que s’encarrega de la investigació de l’accident, del qual, de moment, es desconeixen les causes.

Pel que sembla, el turisme en el qual viatjaven quatre dels morts, tots homes, va sortir de la via i va envair el carril contrari, després de la qual cosa va col·lidir amb el cotxe que circulava en aquell moment en sentit contrari.

En aquest segon vehicle viatjaven quatre noies, una de les quals va perdre la vida també com a conseqüència del sinistre, mentre que les altres tres van resultar ferides de gravetat i van ser traslladades a l’hospital Santa Lucía de Cartagena, on es troben ingressades.Dos de les noies, N.D.S., de 21 anys, i M.G.M., de 24 anys, estan a l’UCI amb múltiples contusions i politraumatismes, mentre que la tercera, N.L.M., de 22 anys, va haver de ser intervinguda.

tracking