SEGRE

SUCCÉS ACCIDENTS FERROVIARIS

Mor un nen electrocutat a les Borges del Camp

La víctima va rebre una descàrrega al tocar la catenària || Mor un home envestit per un tren a Sant Andreu Arenal

Imatge de l’estació de tren on va morir el menor.

Imatge de l’estació de tren on va morir el menor.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 14 anys de nacionalitat francesa va morir divendres a la tarda electrocutat a l’estació ferroviària de les Borges del Camp. Segons va relatar l’alcalde de la localitat tarragonina, Joaquim Calatayud, el menor hauria mort cap a les 18.30 hores de divendres, al rebre una descàrrega elèctrica després de pujar al sostre d’un vagó d’un tren de mercaderies que estava aturat a l’estació per deixar pas, en sentit contrari, a un tren regional.

Segons va relatar l’alcalde a RAC1, el noi estava amb quatre companys més, també menors d’edat, que venien de passar uns dies d’estada i esperaven el tren per tornar a Barcelona.

L’alcalde va qualificar l’accident de “desgràcia” i considera que “no és el moment de buscar responsabilitats” al no “haver-hi ningú a l’estació perquè són de peatge de pujada i baixada i no es pot tenir gent en tots els llocs”. Calatayud va lamentar que a l’estació de tren no hi hagi vigilància ni personal a la taquilla, de manera que ningú va poder controlar els joves.

D’altra banda, un home d’uns 42 anys va morir ahir atropellat per un tren de l’R4 a l’estació de Sant Andreu Arenal de Barcelona. El sinistre va ocórrer quan la víctima va caure accidentalment a la via mentre viatjava amb bicicleta i va quedar atrapat entre l’andana i el comboi.

tracking