SEGRE

POLÍTICA CORRUPCIÓ

Rivera adverteix el president de Múrcia que se n’ha d’anar

La formació taronja es reuneix aquest dijous amb Pedro Antonio Sánchez || Els socialistes n’exigeixen la dimissió immediata

El president de Ciutadans, Albert Rivera.

El president de Ciutadans, Albert Rivera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va advertir ahir al president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, que ha de complir “la seua paraula” i “marxar per deixar pas” a un altre candidat del PP, perquè “algun candidat deu tenir el PP que no estigui imputat”, es va demanar Rivera en to irònic. El president de Ciutadans va fer aquestes afirmacions en la clausura de la reunió que el seu partit va celebrar a Barcelona al costat de la portaveu de l’Executiva nacional i líder a Catalunya, Inés Arrimadas, el portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, i els líders i portaveus d’infraestructures de les comunitats per on circula el Corredor Mediterrani.

Rivera va recordar que la seua formació “va complir” els acords assolits amb el PP a Múrcia i “ara li toca al president –Pedro Antonio Sánchez– complir la seua paraula, complir el que va dir en campanya i el que va firmar, i marxar”.

Rivera: “Algun candidat que no estigui imputat deu tenir el Partit Popular a Múrcia, dic jo”

En aquest sentit, dijous vinent, 2 de març, Ciutadans mantindrà una reunió amb el president murcià, a qui demanarà un pla d’estabilitat per als propers dos anys de legislatura i que els populars proposin un nou president: “Si és així”, Ciutadans es compromet a complir els seus acords, però en cas contrari, va advertir, buscarà “altres vies”.

Per la seua banda, el secretari general del PSOE-RM i portaveu del grup socialista a l’Assemblea Regional de Múrcia, Rafael González Tovar, va lamentar que Pedro Antonio Sánchez continuï sense complir la llei de Transparència i sense dimitir. “És vergonyós.” Així mateix, va dir que el partit s’ha sentit “sol, assetjat i perseguit” per denunciar la corrupció a Múrcia.

Per la seua part, el Consell Fiscal va criticar el ministre de Justícia, Rafael Catalá, per la seua “ingerència” després d’unes declaracions en les quals va carregar contra les fiscals del cas Púnica, que pretenien actuar contra el president de Múrcia i el criteri de les quals va ser desautoritzat per la Fiscalia General.

tracking