SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Atribueixen a la pobresa energètica la mort d’un home en un incendi

Façana de l’edifici on va tenir lloc l’incendi a Manresa.

Façana de l’edifici on va tenir lloc l’incendi a Manresa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Manresa de 40 anys va morir la matinada de diumenge a dilluns en un incendi domèstic registrat a casa seua, al carrer Prudenci Comellas del municipi. Segons les primeres investigacions, l’incendi es va originar en una estufa elèctrica i podria estar relacionat amb la pobresa energètica.

L’home, que va morir per intoxicació de fum, vivia sol amb el seu gos, el cadàver del qual també va ser trobat a l’interior del pis. Pel que sembla, l’home tenia llum a l’habitatge en el moment dels fets i, segons les primeres indagacions, la tenia punxada a la línia elèctrica pública, de manera que els Mossos d’Esquadra hauran d’aclarir si això hauria pogut causar l’incendi.

La víctima no havia sol·licitat ajuda als serveis socials de l’ajuntament en matèria de pobresa energètica, encara que de manera puntual sí que n’havia rebut alguna de tipus alimentari, segons les mateixes fonts. L’incendi va cremar totalment el menjador i el fum va afectar la resta de l’habitatge i l’edifici, per la qual cosa tretze veïns d’altres pisos van haver de ser desallotjats preventivament.

D’altra banda, una dona de 53 anys va resultar ferida greu i un home de 55, lleu, en un altre incendi que va tenir lloc diumenge a Santa Coloma de Farners, a la comarca de la Selva.

tracking