SEGRE

EUA POLÍTICA

Trump crida a la unitat i ratifica el seu programa

Defensa la seua política migratòria, encara que després suggereix que podria revisar-la || Insisteix que el mur amb Mèxic es farà

Donald Trump a l’arribar al Capitoli, abans del seu discurs.

Donald Trump a l’arribar al Capitoli, abans del seu discurs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diverses editorials han licitat per uns drets que finalment han caigut en mans de Penguin Random House. Tant la firma com els Obama van evitar comentar-ne els detalls, però fonts citades pel Financial Times van assegurar que l’editorial els pagarà més de 65 milions de dòlars.

Les memòries publicades per l’exmandatari Bill Clinton el 2004 es van saldar amb un contracte de 15 milions de dòlars, mentre que George W. Bush s’hauria embutxacat un total de 10 milions de dòlars pel seu llibre.

?

washington

El president dels EUA, Donald Trump, va ressaltar ahir els èxits que ha aconseguit la seua administració en els tot just quaranta dies que fa que és a la Casa Blanca en el seu primer discurs davant del Congrés. Trump va voler enviar un missatge d’“unitat” i “força” al “nou capítol” de la “grandesa” nord-americana, però alhora va mantenir inalterable el seu programa. De les promeses, va subratllar que des que ha accedit a la Casa Blanca nombroses empreses han anunciat que invertiran “milers de milions de dòlars” a crear “desenes de milers” de nous llocs de treball al país i no a l’exterior. El president nord-americà va afegir, sobre la seua política migratòria, que “ben aviat farem nous passos per mantenir segur el país, i perquè els que ens volen fer mal se’n quedin fora”.

Més tard, davant d’un grup de periodistes, el president nord-americà va suggerir que estaria obert a fer una revisió de la legislació migratòria que atorgaria l’estatus legal a milions d’immigrants indocumentats que no han comès delictes greus, però va insistir a aixecar un mur amb Mèxic.

Els Obama ingressaran 65 milions per les seues memòries? L’expresident dels EUA Barack Obama i la seua dona, Michelle, han subscrit un contracte conjunt per escriure les seues respectives memòries, per les quals s’embutxacaran una xifra milionària sense precedents en la història dels exinquilins de la Casa Blanca.

tracking