SEGRE

CRIM VIOLÈNCIA MASCLISTA

Assassina l'exparella de 25 anys i es penja a Almeria

El pare va denunciar la desaparició després de no poder contactar amb ella || No hi havia denúncies prèvies per maltractaments

Foto d’arxiu d’una protesta contra la violència de gènere.

Foto d’arxiu d’una protesta contra la violència de gènere.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona d’origen romanès va ser trobada morta aquest dilluns i amb evidents signes de violència en un paratge entre hivernacles de la barriada d’El Alquián, a Almeria, fet que més tard es va confirmar com un nou cas de violència masclista.

Van trobar la dona quan els agents de la Policia Nacional realitzaven una inspecció ocular del lloc després de rebre l’avís que un home havia aparegut penjat en aquesta zona. La dona, que tenia 25 anys, va ser trobada amb un “fort cop”, segons van informar fonts de la investigació.

En el que va d’any, 20 dones han estat assassinades a mans de les parelles o exparelles

El pare de la dona va denunciar la seua desaparició diumenge després d’haver-la esperat per dinar i que aquesta no aparegués. Va provar de contactar amb ella més tard sense èxit. A més, el pare tenia indicis que la seua filla estava acompanyada pel suposat agressor, identificat com a A.R., de 30 anys i també de nacionalitat romanesa. L’home, el cos penjat del qual va aparèixer en un hivernacle a escassa distància del de la noia, no tenia antecedents penals per violència de gènere encara que sí per altres delictes, entre els quals, robatori.

Des del Govern van assenyalar que no existien denúncies prèvies per violència de gènere. Després de confirmar-se aquest cas com a violència de gènere, les víctimes d’aquesta xacra social ascendeixen ja a 20 en el que va del 2017, la qual cosa suposa 7 dones assassinades més que en el mateix període del 2016.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir la nit de diumenge a dilluns un home per apunyalar al pit la seua parella durant una baralla al seu domicili a Santa Perpètua de la Mogoda, a Barcelona. La dona, de 38 anys, es troba a l’hospital recuperant-se de les ferides, però està fora de perill, segons van confirmar fonts dels Mossos. Va ser el mateix home el que va portar la dona fins a la comissaria amb cotxe, a la qual va entrar ell sol i va informar als agents que la dona estava al vehicle amb una ferida oberta, però que estava conscient.

tracking