SEGRE

POLíTICA

El Govern manté el referèndum després de rebre la cinquena notificació judicial

Munté afirma que "hi ha un acord total i absolut en culminar aquest mandat que es diu referèndum"

El Govern manté el referèndum després de rebre la cinquena notificació judicial

El Govern manté el referèndum després de rebre la cinquena notificació judicialEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha reiterat aquest dimarts la seua "determinació" en celebrar el referèndum sobiranista malgrat que els membres de l’executiu han rebut avui la cinquena notificació judicial, que els adverteix que no poden prosseguir amb els preparatius de la consulta sobiranista.

La cinquena notificació informa el Govern que el Tribunal Constitucional ha suspès les disposicions de la llei de pressupostos de la Generalitat referents al referèndum d’autodeterminació, pel que els adverteix que no poden fer passos seguint les disposicions suspeses i els avisa de possibles responsabilitats penals.

"No deixarem d’anar cap endavant", ha escrit Puigdemont a Twitter, en un missatge que ha acompanyat d’una fotografia d’ell amb les cinc notificacions i un quadre amb el lema "Catalunya endavant".

En la roda de premsa posterior a la reunió de l’executiu català, la consellera de Presidència, Neus Munté, ha remarcat que, malgrat les notificacions, el Govern afronta "amb determinació" els pròxims passos del procés sobiranista i ha remarcat que "hi ha un acord total i absolut en culminar aquest mandat que es diu referèndum".

tracking