SEGRE

PRIMÀRIES

Els sanchistes acusen Patxi López de no comptar amb projecte

Pedro Sánchez.

Pedro Sánchez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els coordinadors de la campanya de Pedro Sánchez, que aquest dimarts van presentar la precandidatura a la secretaria general del PSOE, va acusar el també candidat Patxi López de no tenir projecte per al partit i van subratllar que a les primàries es voten només dos models, el de Sánchez i el de Susana Díaz.

José Luis Ábalos i Adriana Lastra van registrar al matí a la seu del PSOE la precandidatura de Sánchez, i van coincidir a subratllar que aquesta és una cursa a dos entre el seu candidat i la presidenta andalusa.

Ábalos va assenyalar així que Patxi López, que fins fa poc compartia el mateix projecte que Sánchez, posa l’èmfasi de la seua candidatura en el “problema intern” dels socialistes i ven la necessitat d’unitat i que uns i altres es portin bé, “però no hi ha un projecte polític per si mateix” darrere de la seua candidatura.

Patxi López va replicar que a Pedro Sánchez “una miqueta d’humilitat no li aniria malament”, ironitzant que no sap “qui li ha donat aquesta categoria de repartidor de projectes” a l’assegurar que el PSOE passarà a ser tercera força política si guanyen les primàries ell o Susana Díaz.

Així mateix, tant Ábalos com Lastra van assegurar que després d’haver presentat la seua precandidatura s’ha guanyat una “primera batalla” arran de l’“estigmatització” que, diuen, va patir al deixar el lideratge, quan se li negava fins i tot la possibilitat de ser candidat. Els dos coordinadors van recalcar que aquests set mesos han estat “molt durs” i van donar les gràcies a les bases del partit, que en aquests mesos els ha donat suport per arribar fins aquí.

tracking