SEGRE

La Casa Reial britànica convoca una reunió d'urgència al Palau de Buckingham

No concerneix a la salut de la Reina o el seu espòs, segons la BBC

El Palau de Buckingham, a Londres

La Casa Reial britànica convoca una reunió d'urgència al Palau de BuckinghamEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot el personal al servei de la Casa Reial britànica ha estat convocat a una reunió d’urgència al palau de Buckingham, la qual cosa ha desencadenat tota mena de rumors, fins i tot referits a la Reina o al Duc d’Edimburg, informa avui "The Daily Mail".

Els secretaris de la reina Isabel II han avançat que aquest matí el Lord Chamberlain, l’oficial de més alt rang, els donarà un missatge, juntament amb el primer ajudant de la sobirana, Christopher Geidt.

Segons el "Mail", la "inusual reunió", a la qual assisteixen empleats de totes les residències reals, ha desencadenat rumors que pot ser una notícia relativa a la Reina o el Duc d’Edimburg.

Assisteixen a la cita el personal del castell de Balmoral, a Escòcia, del castell de Windsor, als afores de Londres, i de la mansió privada de Sandringham, al comtat anglès de Norfolk.

Les reunions amb el personal del palau són habituals, però en aquesta ocasió la seua inusual convocatòria de matinada ha desencadenat els rumors.

Isabel II, que el febrer passat va celebrar 65 anys al tron, acaba de tornar a Buckingham, la seua residència oficial a Londres, després de passar la Setmana Santa a Windsor.

Tant la Reina, de 91 anys, com Felip d’Edimburg, de 95, van tenir problemes de salut el passat Nadal, quan un fort refredat va impedir a la sobirana d’assistir al servei religiós nadalenc.

La reunió d’urgència convocada en el londinenc palau de Buckingham "no concerneix la salut" ni de la reina Isabel II ni del seu espòs, el príncep Felip, ha informat avui la cadena pública britànica BBC.

tracking