SEGRE

Puigdemont oferirà a Rajoy un referèndum pactat en un acte a l'ajuntament de Madrid

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont , i el Govern de l'Estat, Mariano Rajoy se saluden aquest divendres a la seua arribada al Museo Nacional de Arte de Catalunya (MNAC).

Puigdemont oferirà a Rajoy un referèndum pactat en un acte a l'ajuntament de MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president català, Carles Puigdemont, oferirà a Mariano Rajoy un referèndum pactat en una conferència el 22 de maig a l’Ajuntament de Madrid, en el que planteja com la seua última proposta a l’Estat per celebrar una consulta sobiranista de comú acord.

L’acte se celebrarà a la sala Caja de Música de l’espai CentroCentro, ubicada a la seu del Palau de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid, governat per Manuela Carmena.

Segons han avançat Efe fonts del Govern, la conferència de Puigdemont es titularà "Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic", un acte a què la Generalitat ha convidat a tots els grups polítics, institucions econòmiques, empresaris i líders socials.

Puigdemont ja va avançar dijous a Barcelona que en les properes setmanes farà "un últim intent" per acordar el referèndum amb el cap de l’Executiu, Mariano Rajoy, que va avisar que només aconseguirà que la consulta no tingui lloc a la tardor si negocia una data posterior.

tracking