SEGRE

Els Mossos traslladen els últims presos de la Model abans del seu tancament

L’últim trasllat del matí ha tingut lloc a les 11.34 hores

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Àrea Penitenciària dels Mossos d’Esquadra ha traslladat durant aquest matí als últims 24 interns que romanien reclosos a la presó Model de Barcelona, que aquest dijous tanca les seues portes després de 113 anys d’història, a altres centres penitenciaris.

Seguidament, els Mossos i els serveis penitenciaris de la Generalitat han firmat l’acabament del servei de vigilància perimetral de la Model al pati exterior de la presó, davant de la presència del conseller de Justícia, Carles Mundó.

L’últim trasllat del matí ha tingut lloc a les 11.34 hores, quan des de l’interior de la Model ha sortit un autocar dels Mossos d’Esquadra amb els últims 10 presos del centre. Prèviament, hi ha hagut altres trasllats amb els 14 presos restants.

Els interns, majoritàriament preventius, han estat resituats pels Mossos a les presons de Brians 1 (un total de 19), Mas d’Enric (4) i Brians 2 (un).

Els últims interns de La Model van sopar ahir a la nit un menú poc habitual en un centre penitenciari, integrat per gaspatxo, amanida, pizza i gelat, abans de retirar-se a les cel·les.

Un furgó dels Mossos d'Esquadra trasllada els últims presos de la Model.

Els Mossos traslladen els últims presos de la Model abans del seu tancamentEFE

tracking