SEGRE

Iglesias retreu a Rivera que parli de regeneració mentre dóna suport al PP

El líder de Ciutadans: "Si Podemos no existís, Rajoy no seria president del Govern"

Albert Rivera,

Iglesias retreu a Rivera que parli de regeneració mentre dóna suport al PPEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha retret al president de Ciutadans, Albert Rivera, que es presenti com el paladí de la regeneració quan el PP, "el partit més corrupte d’Europa", governa gràcies a la seua formació. "No poden parlar de regeneració recolzant a aquest partit", ha dit.

En la segona jornada del debat de la moció de censura d’Unidos Podemos contra el Govern de Mariano Rajoy, Iglesias ha respost així a Rivera, que ha acusat d’estar en política "bàsicament perquè res no canviï". "No serveixen per a res en política, més que per sostenir al PP", ha emfatitzat.

Amb to condescendent, Iglesias ha qualificat a Rivera de "cínic", l'ha acusat de ser "el bastó del PP", li ha dit que podrà ensenyar a "vendre productes bancaris" però que això no està relacionat amb la política o el dret constitucional. "Molt soroll, molt màrqueting i poques nous," ha considerat.

Per la seua part, el president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha culpat el líder de Podemos, Pablo Iglesias que "aquí, ningú més que vostè" és responsable que Mariano Rajoy sigui avui president, insistint que "si Podemos no existís", el líder del PP seria president del Govern.

Després de més d’onze hores de debat ahir, Rivera ha deixat clar que Ciudadanos votarà en contra de la moció de Podemos després d’acusar Iglesias que el seu "únic objectiu és "destrossar" el PSOE i no millorar Espanya.

Rivera, que ha recordat en la seua intervenció que Podemos va votar en contra de la investidura del secretari general socialista, Pedro Sánchez, després de les eleccions del 20D, ha criticat el seu model de Govern amb propostes "fracassades" en altres països que no són cap solució.

A més, de les onze propostes que va defensar ahir en la primera sessió, ha assenyalat Rivera, que va ser "l’únic constructiu" que es va escoltar, set estan ja aprovades o en tramitació parlamentària.

Per això, ha recomanat a Iglesias que "surti de l’autobús i torni a la Cambra" perquè de passada que va s’aprova tot i no s’ha assabentat".

tracking