SEGRE

SUCCESSOS INFÀNCIA

Mor a Sevilla el nadó per presumptes maltractaments

El bebè va ingressar amb lesions compatibles amb la ‘síndrome del nen sacsejat’ || Els pares van ser detinguts per la policia

Accés principal de l’hospital on va ser ingressat el nadó.

Accés principal de l’hospital on va ser ingressat el nadó.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nadó de set mesos que estava ingressat des de dilluns en un hospital de Sevilla, en estat crític, per presumptes maltractaments dels pares, que van ser detinguts, va morir ahir al matí, segons van indicar fonts hospitalàries.

El menor patia fractura d’ossos del crani, així com d’altres als globus oculars, unes lesions que li van ser provocades i que finalment no va poder superar, de forma que presentava el que es coneix com a síndrome del nen sacsejat, segons van relatar fonts judicials.

La policia va detenir aquesta mateixa setmana a Sevilla una parella de 18 i 19 anys acusada dels danys ocasionats al seu nadó, de set mesos, que va ser ingressat en estat crític a l’Hospital Virgen Macarena.

El nadó, que va pesar tan sols un quilo i mig i va nàixer de forma prematura a la presó, on estava interna la mare, va ser atès dilluns a l’hospital, fins on el va portar el pare, amb diversos antecedents per robatoris amb violència i sense ofici conegut. Aquell mateix dia es va detenir el pare i, posteriorment, es va detenir la mare, que també comptava amb antecedents.

El Jutjat d’Instrucció número 9 de la capital sevillana va ordenar dijous l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança del pare del nadó, alhora que va posar en llibertat amb càrrecs i una ordre d’allunyament respecte del nadó la mare.

tracking