SEGRE

Detinguda una conductora beguda i sense carnet després de deixar molt greu un ciclista

Ha succeït a Bigastro, a Alacant

Imatge d'arxiu d'un ciclista ferit.

Detinguda una conductora beguda i sense carnet després de deixar molt greu un ciclistaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una conductora finlandesa de 41 anys, sense permís de circulació i que ha donat positiu en alcoholèmia, ha estat detinguda després d’atropellar a Bigastro (Alacant) un ciclista, un marroquí de 30 anys, que està molt greu, i fugir. Segons ha informat la Guàrdia Civil, l’accident va ocórrer diumenge al matí però la conductora, de nacionalitat finlandesa, va ser localitzada a la tarda encara sota la influència dels efectes de l’alcohol, malgrat les hores transcorregudes.

El ciclista es troba a l’UCI de l’hospital de l’Horta Baixa, a la pedania oriolana de San Bartolomé, on aquest dilluns continuava en estat molt greu.

Pel que sembla, abans de l’atropellament aquesta dona havia protagonitzat un altre sinistre d’escassa consideració, i també va fugir.

Després de ser localitzada, la finlandesa va negar en un primer moment els fets i el lloc on es trobava el seu vehicle, que finalment va ser trobat per agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil a les 19.30 hores en un camp de tarongers de la propera localitat de Guardamar del Segura.

La prova d’alcoholèmia va ser positiva en donar un resultat de 0,34 en una primera anàlisi i de 0,33 en el segon, i va donar negatiu en drogues.

La dona ha estat detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’omissió del deure de socors, un altre per conducció sota la influència de begudes alcohòliques i també per mancar de permís de conduir.

tracking