SEGRE

TRÀGIC SUCCÉS

Mor un nen ofegat en una piscina de Barcelona

Participava en un casal d’estiu a Vilanova i la Geltrú || Els companys van alertar que estava inconscient al fons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 10 anys va morir ahir ofegat quan es banyava a la piscina del Club Tennis Vilanova, a Vilanova i la Geltrú, mentre participava en una activitat d’un casal d’estiu. Van ser uns companys que van donar la veu d’alerta al trobar el menor inconscient al fons de la piscina. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dos ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que li van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar al nen durant gairebé dos hores, però no van poder salvar-li la vida.

El president del Club Tennis Vilanova, Alfons Chércoles, va atribuir l’ofegament a un accident i va subratllar que el campus d’estiu complia la normativa i la ràtio de monitors per nen. Chércoles va llegir un comunicat per explicar que el nen va ser atès “immediatament” per dos socis del club que són metges, i que a la piscina hi havia monitors i socorristes. També va instar la investigació policial per aclarir els fets. Les piscines estaran tancades avui, malgrat que sí que estaran obertes les pistes de tenis i pàdel. El president del Club espera que dilluns es pugui recuperar “la normalitat, dins del possible”.

Paral·lelament, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va explicar que el consistori ha posat assistència psicològica a disposició de la família del nen.

tracking