SEGRE

PARTITS

Sánchez i Iglesias atansen posicions per fer front al PP

Sánchez es va reunir ahir amb els dirigents d’UGT i CCOO.

Sánchez es va reunir ahir amb els dirigents d’UGT i CCOO.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i el de Podem, Pablo Iglesias, es reuneixen avui dimarts al Congrés per atansar postures i explorar possibles vies de col·laboració per fer front al Govern del PP i les seues polítiques amb “iniciatives de treball conjunt”, una reunió que s’emmarca dins de la ronda de contactes que ha iniciat l’exdiputat madrileny després de recuperar el lideratge dels socialistes a finals de maig.

Es tracta de la primera reunió entre els dos líders des de la trobada que van mantenir el 30 de març del 2015, després de les eleccions del desembre del 2014. Llavors van intentar sense èxit estudiar la possibilitat d’un acord que garantís la investidura de Sánchez, que Podem finalment va rebutjar després de segellar el socialista un pacte amb Ciutadans, cosa que els morats no acceptaven.

Ara, més d’un any després, Iglesias i Sánchez es tornen a veure les cares en una reunió privada i, encara que les seues posicions semblen a priori més properes, continuen mantenint discrepàncies quant a l’estratègia per fer front al Govern de Mariano Rajoy.

tracking