SEGRE
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un home dispara amb un fusell a dos policies a GavàEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha ferit aquest dijous amb una arma de foc a dos policies locals, un en estat crític i un altre de greu, al costat del tanatori de Gavà (Barcelona), que ha disparat abans de fugir, en un cas en el qual en principi es descarta la hipòtesi que es tracti d’un atemptat terrorista.

Segons han informat a Efe fonts policials i sanitàries, l’assalt ha ocorregut cap a les 15.25 hores als voltants del tanatori, situat al Passeig del Ferrocarril de Gavà, quan un home ha disparat, segons les primeres informacions, amb un fusell d’assalt AK-47, contra dos policies locals, que han resultat ferits.

Un dels ferits, de 50 anys d’edat, ha estat evacuat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge, mentre que l’altre ferit, de 62 anys, ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital del Vall d’Hebron de Barcelona.

Segons les primeres informacions, un dels agents ha resultat ferit a la cara i l’altre a la cama.

Els agents han demanat al conductor de vehicle que s'aturés, davant de la qual cosa l’home els ha disparat.

L’assaltant, que portava barba i anava vestit amb una camisa de quadres, ha fugit en una Alfa Romeo de color verd, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu per poder localitzar-lo i detenir-lo.

Continuem informant...

tracking