SEGRE

.

> Només un dels 37 acusats a Gürtel, en la sessió en la qual declara Rajoy

.

Només un dels 37 acusats a Gürtel, en la sessió en la qual declara Rajoy

Només un dels 37 acusats a Gürtel, en la sessió en la qual declara RajoyEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exalcalde de Majadahonda Guillermo Ortega és l’únic dels 37 acusats del macrojudici a la trama Gürtel que assisteix avui a la sessió en la qual declara com a testimoni el president del Govern, Mariano Rajoy.

En un primer moment també anava a ser present l’extresorer del PP Luis Bárcenas però finalment ha canviat d’opinió.

Tampoc no estan els tres acusats empresonats pel cas Fitur, el capitost de la xarxa corrupta, Francisco Correa, el seu número dos, Pablo Crespo, ni Francisco Pérez, "El Bigotis".

Sí que és present Guillermo Ortega, que va ser el que va sol·licitar en dos ocasions la testifical del president del Senat, Pío García Escudero, qui declararà davant del tribunal una hora i mitja després de Rajoy.

També assisteixen a la seua declaració el fiscal en cap Anticorrupció, Alejandro Luzón, per "cortesia institucional", encara que seran les fiscals del cas, Concepción Nicolás i Concepción Sabadell, que preguntin si el consideren oportú.

Rajoy ha arribat passades les 9.45 hores a la seu de l’Audiència Nacional a San Fernando de Henares (Madrid), a la qual ha entrat pel garatge custodiat per un fort cordó de seguretat i on ha estat rebut pel president de l’Audiència Nacional, José Ramón Navarro.

tracking