SEGRE

SUCCESSOS DETENCIONS

Troben vídeos pedòfils a un regidor del PP de Figueres

L’investigaven per haver gravat un home en uns lavabos públics || Els Mossos troben dos vídeos explícits al seu ordinador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor del PP de Figueres Diego Borrego, detingut dimecres passat per presumptament haver gravat al maig amb el seu telèfon mòbil un home als lavabos de l’estació de l’AVE de Girona, haurà de fer front ara a una nova acusació per possessió de pornografia infantil després que els Mossos d’Esquadra hagin trobat dos vídeos amb contingut explícit al seu ordinador, segons van informar ahir fonts policials.

Segons les mateixes fonts, a l’edil els Mossos li van requisar dimecres material informàtic amb suposat contingut pedòfil, que ara analitzen. Borrego, que va passar el dimecres a la nit a la comissaria de Figueres, es va acollir al dret a no declarar en seu policial atenent la recomanació que li va fer la defensa. Un dels seus advocats, Ladislao Pérez, va explicar que encara no havien pogut tenir accés a l’atestat del cas i que, per tant, en desconeixen els detalls. El lletrat, que tant dimecres com ahir va parlar amb l’edil a la comissaria, va explicar que Borrego està “tranquil”, a pesar que “relativament”, per l’“estigma social” que suposa la imputació d’un delicte.

Borrego, que va passar el dimecres a la nit a comissaria, s’acull al dret a no declarar

Per la seua part, els Mossos segueixen investigant el cas i fonts policials van assenyalar que esgotaran el termini de setanta-dos hores previst abans de portar el regidor figuerenc popular davant del jutge.

Així mateix, es desconeix encara on passarà Borrego a disposició judicial. Si ho farà a Girona, on el jutjat d’Instrucció número 2 investiga l’assumpte dels enregistraments al lavabo de l’estació, o bé al jutjat número 5 de Figueres, que és qui va executar l’exhort que manava inspeccionar el contingut del seu ordinador.

La detenció del regidor es va efectuar en el marc de la investigació pels enregistraments en uns serveis públics. El dijous 11 de maig, un usuari va denunciar que Diego Borrego, aleshores número 2 del PPC de Figueres, l’estava gravant mentre feia les seues necessitats.

L’edil va afirmar que es tractava d’un malentès, però no va impedir que el partit el suspengués de militància.

tracking