SEGRE

SUCCESSOS POLÈMICA

Detinguda la mare i l’actual parella per la mort d’una nena de 4 anys

Per suposats maltractaments i agressió sexual

Imatge d’arxiu de la façana de l’Hospital Clínic de Valladolid.

Imatge d’arxiu de la façana de l’Hospital Clínic de Valladolid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van ser detingudes dimecres a la nit a Valladolid per la presumpta relació amb la mort d’una nena de 4 anys que va entrar en parada cardiorespiratòria a Urgències de l’Hospital Clínic de Valladolid, víctima de presumptes maltractaments reiterats.

Un dels dos detinguts és la mare de la nena morta, segons van informar fonts de la subdelegació del Govern, i l’altre, la seua parella.

La nena va ingressar a l’hospital amb parada cardiorespiratòria per suposats maltractaments

En concret, segons les mateixes fonts, la Policia Nacional investiga la mort de la menor que va ingressar dimarts al matí a Urgències pediàtriques de l’hospital val·lisoletà amb parada cardirespiratoria, la qual cosa li va causar la mort aquell mateix matí.

Pel que sembla, el nom de la nena morta, de 4 anys, víctima de presumptes maltractaments reiterats i agressió sexual, ja apareixia als fitxers policials per un “suposat” maltractament anterior, segons va confirmar la delegada del Govern central a la comunitat, María José Salgueiro.

En declaracions a la premsa, Salgueiro va confirmar que els dos detinguts, la mare de la nena morta i l’actual parella, van passar a disposició judicial, i el jutge va decretar presó preventiva per a tots dos.

La delegada del Govern espanyol, juntament amb l’equip de govern de Valladolid, encapçalat pel tinent d’alcalde i regidor en funcions, Manuel Saravia, representants de la Diputació de Valladolid i de diferents col·lectius, es van concentrar ahir al matí per guardar un minut de silenci com a “repulsa” a aquest “execrable” crim.

Per la seua banda, Saravia va lamentar que, de tots els crims que hi pot haver, aquest és el més “execrable” i “dramàtic” i hi va mostrar la seua “absoluta repulsa”.

tracking