SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut un home a Tenerife pel suposat assassinat de la seua parella de 38 anys

Imatge de la concentració per la nena morta a Valladolid.

Imatge de la concentració per la nena morta a Valladolid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 38 anys va morir ahir a Santa Cruz de Tenerife en un presumpte cas de violència de gènere, segons van informar fonts de la Policia Nacional, que van indicar que la seua parella, de 39 anys, va ser detingut. Els fets van tenir lloc en un domicili situat al carrer El Draguillo, a Barranco Grande, cap a les vuit del matí, quan la Policia Nacional va donar avís al Centre Coordinador d’Emergències i Seguretat (Cecoes) 1-1-2, que va activar els recursos necessaris per intervenir a la zona. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Nacional, agents de la Policia Local i una ambulància medicalitzada del Servei d’Urgències Canari (SUC).

El detingut, segons les fonts consultades, va ser internat als calabossos de la comissaria de Tres de Mayo, a l’espera de passar a disposició judicial.

D’altra banda, més d’un centenar de persones convocades per diversos col·lectius es van concentrar ahir a Valladolid per “exigir responsabilitats” i en repulsa per l’assassinat de la nena de 4 anys morta després d’ingressar en parada cardiorespiratòria per haver patit maltractaments. El Jutjat d’Instrucció número 6 de Valladolid va ordenar divendres presó preventiva, comunicada i sense fiança per a la mare de la nena i per a la parella de la dona.

tracking