SEGRE

SUCCESSOS EXPLOSIÓ

Quatre ferits a l’explotar una màquina de ‘vending’ a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar ahir ferides, dos de caràcter greu, en una explosió que es va registrar en un local de màquines expenedores de vending situat al número 24 del carrer Rovira i Virgili de Tarragona. La principal hipòtesi que estudien els Mossos d’Esquadra és que es tracti d’un accident laboral al registrar-se l’explosió al manipular una de les màquines.

Segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els sanitaris van rebre l’avís d’aquest succés a les 12.35 hores, i van desplaçar al lloc un total de cinc dotacions per atendre els ferits. Les ambulàncies van traslladar els dos ferits greus a l’Hospital Universitari Joan XXIII i els altres dos els van portar a l’Hospital de Santa Tecla, també a la ciutat de Tarragona: un es trobava en estat menys greu i l’altre, en estat lleu.

Els ferits són tres treballadors que en aquell moment estaven manipulant les màquines expenedores i un vianant que passava per davant del local en el moment de l’explosió.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, no s’aprecien indicis que es tracti d’un acte vandàlic i tot apunta a un accident propiciat per l’explosió a les màquines. Els Bombers de la Generalitat van traslladar un total de sis vehicles per treballar a la zona, segons van informar en un comunicat.

tracking