SEGRE

LABORAL AEROPORT

L’àrbitre del laude del Prat diu que buscarà “limitar el mal” a les parts

L’àrbitre del laude, Marcos Peña, en el moment d’arribar a la reunió.

L’àrbitre del laude, Marcos Peña, en el moment d’arribar a la reunió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrbitre que ha de resoldre el conflicte dels treballadors de seguretat d’Eulen a l’aeroport del Prat, Marcos Peña, es va reunir ahir amb el comitè de vaga i va assegurar que buscarà “limitar el mal” a les parts i millorar la prestació del servei i la qualitat del treball.

“Sabent que ningú quedarà content, el que cal fer és limitar el mal i millorar la prestació del servei, la qualitat del treball i la salut dels treballadors, així com la seua capacitació”, va apuntar després de reunir-se amb representants del comitè de vaga.

Per la seua part, l’assessor del comitè de vaga dels treballadors d’Eulen, Juan Carlos Giménez, va assegurar després de reunir-se amb Peña que “la reunió ha anat bé, ha estat afable, ens ha escoltat i ens ha entès”.

El comitè considera el laude obligatori un procés il·legal. Per aquesta raó, al sortir de la trobada amb Marcos Peña, han anunciat que presentaran una denúncia contra el procés.

Per la seua banda, Eulen va assegurar ahir que “acatarà el que el senyor Peña decideixi”. Un representant de l’empresa va explicar després de reunir-se amb Peña que els va demanar “informació de tot el que ha passat” per tal de poder argumentar la decisió sobre la vaga indefinida, que va ser suspesa després dels atemptats.

tracking