SEGRE

SUCCESSOS ALACANT

Una dona i el seu nadó, greus al caure del castell de Dénia

|

Imatge del castell de la localitat alacantina de Dénia.

Imatge del castell de la localitat alacantina de Dénia.AYUNTAMIENTO DE DÉNIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 34 anys i el seu fill de sis mesos van resultar ferits greus ahir al precipitar-se al buit des del castell de Dénia (Alacant), a una altura de 50 metres. Tots dos van ser traslladats en ambulància a l’Hospital de Dénia i a La Fe de València, respectivament, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències. La policia investiga els fets i estudia tant la hipòtesi que es tracti d’una temptativa de suïcidi com que pugui ser un simple accident.

L’incident es va produir entorn de les 11.40 hores i la dona, de nacionalitat romanesa, es trobava amb el nadó i el seu marit a l’entorn del castell, segons el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant. La policia investiga les causes per les quals es va precipitar la dona amb el petit en braços. Tots dos van caure sobre la malla metàl·lica que conté les roques en els despreniments. Els efectius de bombers van haver de trencar una porta per accedir a aquesta zona i els van rescatar amb una cisalla, l’eina que utilitzen en els excarceraments d’accidents de trànsit.

La mare i el nadó van caure des de de 50 metres i es van precipitar sobre la malla metàl·lica

Al tancament d’aquesta edició, la dona es trobava en estat greu ingressada a l’UCI, amb múltiples fractures i un traumatisme al cap, encara que no es tem per la seua vida. Els serveis sanitaris també van detectar ferides que podrien ser de caràcter greu en el nadó. Els dos estaven conscients.

Fins a la zona es van desplaçar tres dotacions de bombers de la Marina Alta, ambulàncies del Servei d’Atenció Mèdica Urgent i un Suport Vital Bàsic, efectius de Protecció Civil i agents de la policia local i la Nacional, que van obrir una investigació per determinar les causes de l’incident.

Segons fonts policials, en principi, es descarta que es tracti d’un cas de violència domèstica i s’estudia com a hipòtesi una temptativa de suïcidi, malgrat que no es rebutgen altres motius, com ara un accident. Aquestes mateixes fonts van subratllar que la malla hauria pogut frenar la caiguda i reduir les seqüeles, que podrien haver estat fatals.

tracking