SEGRE

INVESTIGACIÓ SUCCESSOS

Troben una pedra en un pedal del cotxe de la parella desapareguda a Susqueda

Emergències estudia com a principal hipòtesi que tots dos siguin a l’interior del pantà

Imatge del dispositiu de recerca de la parella desapareguda.

Imatge del dispositiu de recerca de la parella desapareguda.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van aconseguir ahir reflotar el vehicle del pantà de Susqueda que pertanyia a la parella de 21 i 23 anys desapareguts quan anaven a practicar caiac. En el vehicle van trobar una pedra en un dels pedals i també documentació i material d’acampada, així com una nota d’ella, però sense ningú dins. Els serveis d’emergències no descarten cap hipòtesi per explicar el que ha pogut succeir.

El vehicle va ser localitzat ahir a uns sis metres de profunditat i completament tancat. La immersió del cotxe hauria estat provocada, ja que el vehicle tenia una pedra als pedals.

A més, l’alcaldessa de Susqueda, Eva Viñolas, va afirmar a TV3 que la localització per on es va precipitar el cotxe és “un camí de caçadors que no porta enlloc”.

Després d’hissar l’Opel Zafira de color blau amb un globus especial, el van remolcar amb cable d’acer enganxat a un vehicle fins a la ribera del pantà.

Una vegada a la superfície van escorcollar el vehicle i van trobar-hi documentació de tots dos, reflexions personals d’ella, roba i material d’acampada, com sacs de dormir, però dins del cotxe no hi havia ningú.

Per la seua part, el cap d’intervenció d’emergències de Girona, Jordi Marqués, va explicar que la principal hipòtesi amb la qual treballen és que tots dos siguin “a l’interior del pantà”. El dirigent d’emergències també va assegurar que totes les teories estan obertes. “No hi ha res confirmat, hem d’esperar a tenir informacions verídiques”, va afegir.

tracking