SEGRE

Arrimadas denunciarà a una usuària de Facebook que li va desitjar que la "violessin en grup"

Inés Arrimadas.

Arrimadas denunciarà a una usuària de Facebook que li va desitjar que la "violessin en grup"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dimarts que denunciarà a una usuària de Facebook que en un comentari li va desitjar "que la violessin en grup" i la va titllar de "gossa fastigosa". "Aquí una mostra clara d’odi. Denunciaré aquesta senyora. No només pel que em diu a mi, sinó per totes les dones que han estat violades", ha tuitejat Arrimadas juntament amb la imatge del missatge de l’esmentada usuària.

Amb el nom d’usuària de Rosa María Miras Puigpinós, la usuària va escriure el següent: "Sé que em plouran les crítiques de tots costats, sé que el que diré és masclista i tot el que es vulgui, però escoltant a Arrimadas en el debat de T5 només puc desitjar-li que quan surti aquesta nit la violin en grup perquè no mereix cap altra cosa semblant gossa fastigosa".

Milers d’usuaris i també polítics de diferents colors han mostrat a Arrimadas el seu suport a través de la xarxa, entre elles la diputada de la CUP Anna Gabriel, la vicepresidenta de la Comunitat Valenciana, Mònica Oltra, o la portaveu del PSC en el Parlament, Eva Granados.

tracking