SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT DE TRÀNSIT

Cinc morts, tres menors, en un accident a Burgos

Són ciutadans francesos de la mateixa família || El conductor del cotxe s’hauria pogut adormir i va xocar contra un camió

Estat en el qual va quedar el turisme que ahir va xocar contra un camió a Burgos.

Estat en el qual va quedar el turisme que ahir va xocar contra un camió a Burgos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van morir ahir en un xoc entre un turisme i un vehicle a la carretera N-I a Pancorbo (Burgos). Els morts, de nacionalitat francesa, són dos dones i tres menors, a més d’un ferit de 35 anys que va ser traslladat en ambulància de suport vital bàsic acompanyat per facultatius d’Atenció Primària a l’Hospital Santiago Apóstol de Miranda de Ebro.

L’accident va tenir lloc a les 07.42 hores d’ahir en el quilòmetre 305 de la carretera N-I on, per causes que es desconeixen, van col·lidir un turisme i un camió, encara que la DGT apunta somnolència del conductor del turisme. Segons va informar el director general de Trànsit, Gregorio Serrano, al seu compte personal de Twitter les víctimes mortals són cinc ciutadans francesos, tots de la mateixa família. “Avui presentem el balanç de l’estiu, però el dia ha començat malament i trist. Cinc morts d’una família per accident a l’N-1 a Pancorbo”, va lamentar Serrano a través de la xarxa social.

L’Associació DIA de suport a víctimes d’accidents denuncia que l’N-I no és segura

Segons les dades aportades pel 112, les trucades al servei d’Emergències van avisar d’aquesta col·lisió a conseqüència de la qual havien resultat ferides sis persones, el conductor del camió i cinc ocupants del turisme, quatre dels quals estaven atrapats a l’interior del vehicle.

El personal sanitari va confirmar al lloc dels fets la mort de cinc dels ferits en l’accident, dos dones i tres menors, i va atendre dos persones ferides més, entre elles l’home de 35 anys que viatjava en el turisme sinistrat. A més, va atendre un altre home de 55 anys que conduïa el vehicle pesant, un camió cisterna, i a qui es va donar d’alta in situ.

L’Associació DIA de suport a víctimes d’accidents de trànsit va subratllar ahir que l’N-I “no compleix prou condicions de seguretat”.

tracking