SEGRE

La Guardia Civil acudeix per segon dia a ajuntaments per l'1-O

Agents han demanat al secretari municipal de Tremp còpia del decret de suport al referèndum i també el correu electrònic de l’alcalde enviat a la Generalitat per a la cessió d’instal·lacions

L’alcalde d’Oliana sosté l’escrit amb què la Guàrdia Civil va requerir la documentació.

L’alcalde d’Oliana sosté l’escrit amb què la Guàrdia Civil va requerir la documentació.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella d’agents de la Guàrdia Civil ha entrat aquest matí a l’ajuntament de Tremp per demanar al secretari municipal una còpia del decret firmat per l’alcalde en suport al referèndum del pròxim diumenge.

Segons ha explicat a SEGRE a l’alcalde, Joan Ubach, els agents també han demanat al secretari el correu electrònic amb què el primer edil va confirmar a la Generalitat la cessió d’instal·lacions per celebrar el referèndum. En aquest sentit, el secretari ha dit a la Guàrdia Civil que ell no podia entregar aquest correu perquè estava a l’ordinador de l’alcalde.

Com ja va fer aquest dilluns en 9 consistoris, està previst que la Guàrdia Civil acudeixi avui a diversos ajuntament lleidatans per demanar els decrets de suport a l’1-O. En aquest sentit, la Fiscalia de Lleida ha ordenat a la Guàrdia Civil que, com a policia judicial, requereixi el decret als secretaris de fins a 31 ajuntament de la demarcació.

tracking