SEGRE

L'ANC convoca aquest dimarts a la ciutadania davant del Parlament

Jordi Sánchez creu que la declaració d’independència és l’"única sortida" al conflicte de Catalunya

Massiva mobilització a Lleida contra la repressió policial.

Manifestació del 3 d'octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat aquest dimarts als sobiranistes als voltants del Parlament a partir de les sis de la tarda, coincidint amb la compareixença del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i davant d’una eventual declaració unilateral d’independència.

L’entitat sobiranista, que ha ja havia manifestat la seua intenció de mobilitzar aquest dimarts els independentistes, ha convocat oficialment a través del seu compte de Twitter sota el lema "Hola República", "avancem al costat de les nostres institucions!".

En concret, l’ANC ha convocat a les sis de la tarda al Passeig dels Til·lers, als voltants de la Cambra catalana. "El poble ha parlat i ha dit 'sí' a la independència. Ara, 10-O (octubre) declaració -d’independència-", ha escrit l’entitat sobiranista a les xarxes socials, en un missatge en el qual apel·la a més a la "llibertat, la justícia, la democràcia i la pau".

Malgrat la incògnita sobre la compareixença de Puigdemont a la cambra catalana, el president de l'Assamblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha estat taxatiu en afirmar al seu compte de Twitter que la "credibilitat i la dignitat aconsellen fer la declaració d’independència demà". Segons el president de l’entitat sobiranista, la declaració d’independència és l’"única sortida" al conflicte de Catalunya, la qual cosa ha agregat pressió sobre Puigdemont.

tracking