SEGRE

CATALUNYA

Urkullu va mediar amb empresaris catalans que Puigdemont convoqués eleccions

Fonts coneixedores d’aquesta trobada han confirmat avui a Efe aquesta cita

Urkullu va mediar amb empresaris catalans que Puigdemont convoqués eleccions

Urkullu va mediar amb empresaris catalans que Puigdemont convoqués eleccionsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lehendakari, Iñigo Urkullu, es va reunir ahir amb una delegació d’empresaris catalans perquè plantegessin al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la convocatòria d’eleccions per evitar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Fonts coneixedores d’aquesta trobada han confirmat avui a Efe aquesta cita, però no han precisat la resposta que Puigdemont ha donat a aquest intent d’intermediació del lehendakari, qui preguntat als passadissos del Parlament Basc per aquest assumpte s’ha limitat a contestar que està "tranquil".

L’objectiu de la reunió era traslladar a Puigdemont la conveniència que no fes la declaració unilateral d’independència (DUI) i convoqués eleccions, a canvi que Mariano Rajoy es comprometés a no aplicar l’article 155.

Fonts del Govern han assegurat, per la seua part, que Puigdemont compareixerà a les 13.30 hores per anunciar eleccions anticipades a Catalunya, després d’haver-se reunit aquest matí amb els seus consellers i amb els diputats de Junts pel Sí (JxSí) en el Parlament.

tracking