SEGRE

ESNOTICIA

Set policies borratxos causen aldarulls en un bar de Barcelona

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set agents de la Policia Nacional van causar aldarulls dilluns a la nit en un bar regentat per italians.

Segons van explicar els testimonis a RAC1, els agents van arribar a l’establiment borratxos “o una alguna cosa més”. Van començar a cridar i molestar la clientela i es negaven a pagar les consumicions.

Asseguren també que van cridar coses com ara “Som la puta llei, aquí a Barcelona! Tanqueu i obriu quan ho diem nosaltres!”, i que van increpar els cambrers, que parlaven italià, perquè pel que sembla van confondre l’idioma amb el català. Els van exigir que els parlessin en castellà al crit de “Barcelona és Espanya”. Un dels cambrers fins i tot assegura que el van agafar del coll.

Els propietaris del negoci van trucar als Mossos d’Esquadra per alertar d’una agressió i destrosses al local, segons l’emissora, que assegura que els agents dels Mossos d’Esquadra van descobrir a l’identificar els involucrats en els aldarulls que eren agents fora de servei. Ahir al matí, segons el diari La Vanguardia, des del bar no s’havia presentat cap denúncia formal, encara que tenien la intenció de presentar-la.

tracking