SEGRE

CATALUNYA

Albiol: "No es persegueix a Puigdemont per les seues idees, sinó per un cop d’Estat"

En declaracions als mitjans des de la seu del PP català

Albiol:

Albiol: "No es persegueix a Puigdemont per les seues idees, sinó per un cop d'Estat"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha assegurat avui que ningú no persegueix l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per les seues idees polítiques, sinó que haurà de retre comptes per "haver provocat o intentar provocar un cop d’Estat", i ha acusat l’expresident d’"insultar els catalans".

En declaracions als mitjans des de la seu del PP català, Albiol ha acusat a Puigdemont de "mentir", "insultar" i de "provocar un conflicte social al carrer" amb les seues paraules des de Brussel·les, que veu com una "vergonya" i una "irresponsabilitat".

Per a Albiol, l’expresident insulta "quan afirma que no pot tornar a Catalunya perquè la seua integritat física corre risc, com si els catalans no independentistes fóssim persones violentes, actuéssim com els cafres".

"No és coherent ni seriós dir que se li està perseguint políticament quan té a la meitat dels companys circulant per Barcelona sense cap problema i el seu partit presentant-se a les eleccions", ha afegit Albiol en roda de premsa.

El líder dels 'populars’catalans ha recordat que Puigdemont no té legitimitat per parlar pel Govern perquè és només un "ciutadà normal amb problemes amb la justícia", i ha comentat que l’expresident és "un "home desesperat" quan fa una crida "en nom d’un govern que no existeix d’homes i dones il·luminats".

tracking