SEGRE

Serret: "Tots servim el mateix objectiu, reivindicar la legitimitat del Govern"

Els exconsellers afirmen que cada membre de l'Executiu va decidir personalment què fer després de la declaració d'independència

Centenars de persones es van concentrar diumenge davant de l'ajuntament de Vallfogona, el municipi natal de la consellera cessada d'Agricultura, Meritxell Serret, per mostrar-li el seu suport.

Serret: "Tots servim el mateix objectiu, reivindicar la legitimitat del Govern"Ariadna Sánchez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Meritxell Serret, exconsellera del Govern, ha assegurat aquest dimarts que "tots teníem clar que hi havia riscos a tots els llocs", tot i que afirma que confiaven més en la justícia belga que en la espanyola. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Serret ha afegit que tots els consellers serveixen al mateix objectiu, "continuar defensant la legitimitat del Govern".

Serret és actualment a Brussel·les amb el president Carles Puigdemont i els exconsellers Toni Comín, de Salut, Lluís Puig, de Cultura, i Clara Ponsatí, d’Educació. Durant l'entrevista a Catalunya Ràdio, els exconsellers han explicat que cada membre del Govern català va decidir personalment què fer després de la declaració d'independència al Parlament. També van decidir individualment, un cop estant a Bèlgica, acudir o no a l'Audiència Nacional.

D'altra banda, Meritxell Serret s'ha mostrat disposada a què l'incloguin a les llistes electorals.

Centenars de persones es van concentrar diumenge davant de l’ajuntament de Vallfogona, el municipi natal de la consellera cessada d’Agricultura, Meritxell Serret, per mostrar-li el seu suport.

tracking