SEGRE

Forcadell i els diputats es desmarquen de la via unilateral en la seua última paraula

Carme Forcadell

Forcadell i els diputats es desmarquen de la via unilateral en la seua última paraulaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els diputats per a qui la Fiscalia ha demanat presó incondicional han utilitzat el seu torn d’última paraula per desvincular-se de la via unilateral cap a la independència, han informat Efe fonts jurídiques. Les fonts han indicat que en finalitzar la vista en la qual s’han plantejat les mesures cautelars després de les declaració dels sis investigats, Forcadell, Lluís Corominas, Lluís Guinó i Anna Simó han utilitzat el torn d’última paraula que els ha concedit el jutge Pablo Llarena.

Poc abans, la fiscalia havia sol·licitat per als quatre presó incondicional, entre altres motius pel risc de reiteració delictiva.

Mentre que per a la diputada del PDeCAT Ramona Barrufet -que ha declarat que el referèndum de l’1-O no va tenir validesa i ha rebutjat la via unilateral- ha sol·licitat una fiança de 50.000 euros per eludir la presó.

Durant les seues declaracions prèvies, Forcadell, Corominas, Guinó i Simó havien acatat l’aplicació de l’article 155 a Catalunya i havien dit que la declaració d’independència només tenia valor simbòlic.

En la seua última paraula i una vegada coneguda la petició del fiscal, han afegit el seu rebuig de la via unilateral, han dit les fonts.

tracking