SEGRE

ELECCIONS

El PDeCAT insisteix en una llista unitària després de la reunió amb Puigdemont a Brussel·les

El PDeCAT insisteix en una llista unitària després de la reunió amb Puigdemont a Brussel·les

El PDeCAT insisteix en una llista unitària després de la reunió amb Puigdemont a Brussel·lesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, ha insistit avui a advocar per una llista unitària per a les eleccions del 21 de desembre després de reunir-se amb el president de la Generalitat cessat, Carles Puigdemont, a la capital belga.

"President, no estàs sol. Algú més es vol sumar? Encara estem a temps!", va assenyalar Pascal a Twitter després d’haver-se reunit amb Puigdemont i l’expresident i líder del PDeCAT, Artur Mas.

Al missatge, poc després que des d’ERC s’hagi rebutjat la idea de la llista unitària, Pascal diu haver vist Puigdemont "amb força, serenitat i determinació".

La trobada s’ha produït sota "total discreció", van dir a Efe fonts del PDeCAT, i en un lloc desconegut, com ho és també la residència a Bèlgica de Puigdemont i els altres quatre exconsellers que romanen al país.

A la reunió a Brussel·les del PDeCAT també van assistir el coordinació d’Organització de la formació, David Bonvehí, i el diputat en el Congreso Ferran Bel.

Segons fonts del PDeCAT, Mas i Pascal, que van volar ahir a Brussel·les per mantenir avui una trobada amb l’expresident cessat, no tornaran a temps a Barcelona per participar en la concentració organitzada per les entitats sobiranistes en defensa de les institucions catalanes i de l’excarceració dels exconsellers.

Puigdemont és un dels actius electorals més importants del partit hereu de Convergència, però ell és partidari d’encapçalar una llista única independentista, que podria articular-se a partir d’una agrupació d’electors que es va presentar ahir a Barcelona.

Tanmateix, aquesta opció ha estat descartada avui per ERC, que aposta per la seua pròpia llista de cara a les eleccions del 21 de desembre.

Pascal i Mas han visitat avui Puigdemont, un dia després que es reunissin amb ell els dirigents de la CUP Benet Salellas i Anna Gabriel.

tracking