SEGRE

ESNOTICIA

Cs: “Els socialistes busquen un tripartit amb ERC i nacionalistes d’Unió”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, va acusar ahir el PSC de planejar un nou govern tripartit amb ERC i “els nacionalistes d’Unió” per després de les eleccions del 21 de desembre.

En un míting que es va celebrar a Tarragona, Inés Arrimadas va carregar contra els socialistes catalans per situar al número 3 de la candidatura l’exsecretari general d’Unió, Ramon Espadaler, que va ser conseller d’Interior al Govern d’Artur Mas.

“Nosaltres no pensem que els nacionalistes que ens han portat fins aquí hagin de ser la solució. El PSC crec que pensa més en un tripartit amb ERC i amb els nacionalistes d’Unió que en una nova etapa política transversal, constitucionalista, legal i d’unió amb la resta d’Espanya”, va denunciar. Segons va assenyalar Arrimadas, “els que han generat el problema no poden ser la solució” i “no ens poden treure d’aquest cul-de-sac”.

Arrimadas va apostar per buscar, després del 21-D, un “acord transversal, de sentit comú, que garanteixi la unió amb la resta d’Espanya” i que situï com a “prioritat” del seu pla de govern les “polítiques socials i econòmiques”. “Hi ha partits que no són de confiança a l’hora de votar”, va alertar Arrimadas.

tracking