SEGRE

Els policies del 'Piolín' seran traslladats a hotels a partir de dijous

Els agents seran allotjats en hotels

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido.

Els policies del 'Piolín' seran traslladats a partir de dijousEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha dit aquest dimarts que el seu departament traslladarà als agents de policia allotjats en un vaixell de creuers atracat al port de Barcelona a hotels de la ciutat i ha postil·lat que "el 'Piolín' serà història" a partir de dijous.

"Ara com ara, i atesa la normalitat que a partir (de l’aplicació de l’article) del 155 s'observa a Catalunya tenim ofertes d’hotels que abans no teníem i hi haurà la possibilitat que es vagin redistribuint els efectius en hotels i als altres dos vaixells que hi ha allà i per tant el Piolín ha passat a la història a partir de dijous", ha dit Zoido.

Aquest vaixell, decorat amb el personatge de dibuixos animats Piolín, va ser una de les tres embarcacions que va contractar el Ministeri de l’Interior per allotjar els policies i guàrdies civils desplegats a Catalunya abans del referèndum de l’1 d’octubre.

Zoido ha fet aquestes declaracions a preguntes dels periodistes a Sevilla, on ha presidit unes jornades sobre els ajuntaments davant de les desaparicions de persones.

tracking