SEGRE

S'entrega l'atracador que tenia ostatges en un banc de Madrid

Va alliberar clients retinguts durant una hora fins sortir amb el director encanonat

Policia a l'oficina bancària atracada a Madrid aquest dijous.

S'entrega l'atracador que tenia ostatges en un banc de MadridEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atracador que ha irromput aquest matí en un banc del districte madrileny d’Usera i ha estat dins aproximadament una hora amb diversos ostatges s’ha entregat sense que en l’incident s’hagin registrat ferits. Fonts policials han confirmat a Efe que l’home s’ha entregat sense violència després d’una hora de negociació amb la Policia i els quatre o cinc ostatges han sortit de la sucursal sense incidents.

L’atracador havia entrat cap a les 09.50 hores en una sucursal de Bankia del carrer Dolores Barranco amb una arma de foc i havia amenaçat el director i els empleats, a qui ha obligat a romandre a l’interior, amb les persianes que donen al carrer baixades.

L’atracat ha estat una hora atrinxerat amb ostatges i ha anat alliberant-los durant una hora, fins que s’ha quedat sol amb el director, que ha encanonat en sortir al carrer, on ha tirat l’arma i ha estat detingut.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han detallat a Efe que l’arrestat, espanyol de 55 anys, té antecedents policials i segons les primeres indagacions pateix problemes psicològics.

Ha entrat armat sobre les 09:50 hores a la sucursal de Bankia ubicada al carrer Dolores Barranco amb Rafaela Ybarra amb una pistola d’aire comprimit, però modificada per disparar, i ha obligat els sis empleats i clients que hi havia a romandre a l’interior, amb les persianes del carrer abaixades.

Un equip de negociadors de la Policia Nacional ha acudit i ha començat a parlar amb ell, aconseguint que deixés sortir els ostatges a poc a poc.

Sobre les 10.45 estava sol amb el director i ha accedit a sortir, encara que encanonant el treballador amb la pistola al cap, segons es veu en un vídeo gravat per una veïna a què ha tingut accés Efe.

En el vídeo es veu l’atracador amb una jaqueta de camuflatge i el director del banc amb vestit de jaqueta, agafat pel coll i amb la pistola al cap, mentre ambdós surten uns metres de la sucursal. A continuació tira la pistola a terra i la Policia el deté.

tracking