SEGRE

Serret aposta per un "govern compartit com el que hi havia"

L’exconsellera d’Agricultura demana de "no ser tractats com a criminals" per la Justícia

Meritxell Serret

Serret aposta per un "govern compartit com el que hi havia"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cessada consellera d’Agricultura de la Generalitat, la lleidatana Meritxell Serret, ha apostat aquest dijous per un "govern compartit com el que hi havia" abans de l’aplicació del 155 després de les eleccions del 21-D. En una entrevista amb TV3 des de Bèlgica, on roman juntament amb el resident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i altres consellers, Serret ha demanat també "no ser tractats com a criminals" per la Justícia i ha reafirmat el compromís de construir la "república catalana".

"Les eleccions del 21D es plantegen per tornar a la normalitat democràtica i restituir el que s’ha portat el 155", ha argumentat la consellera cessada.

La cap de llista d’ERC per Lleida ha assegurat que des de la seua formació "no renunciem a tirar endavant en la construcció de la república catalana" després de les eleccions autonòmiques, i assenyala que en la "mesura que sigui possible reivindicarem poder tornar a Catalunya i prendre acta de possessió" com a càrrecs electes.

Precisament, aquest divendres Puigdemont i la resta de consellers que es troben a Bèlgica compareixeran davant de la justícia d’aquest país, una compareixença que afronta, ha dit, amb "inquietud, però també amb confiança i amb la seguretat que es farà justícia". "No som criminals i no mereixem ser tractats com a criminals", ha defensat.

tracking