SEGRE

PARTITS LLISTES

Forcadell reivindica a Tàrrega que “Catalunya continuarà endavant”

Posa de relleu l’aposta cultural de la comarca als premis Culturàlia || Rovira presenta la llista d’ERC i reivindica el paper de les dones en la política catalana

La presidenta del Parlament, en la visita a la capital de l’Urgell.

La presidenta del Parlament, en la visita a la capital de l’Urgell.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va admetre ahir a Tàrrega estar “trista” però alhora va llançar un missatge esperançador perquè “passi el que passi Catalunya continuarà tirant endavant, no en tinc cap dubte”, i va afegir que “estic esperançada amb la gent i amb el país”. Forcadell va fer aquestes declaracions en l’entrega de la 20 edició dels premis Culturàlia de Tàrrega, on se la va rebre amb grans aplaudiments i crits de “presidenta”. Tàrrega per la Independència, l’assemblea local de l’ANC, havia fet una convocatòria per rebre Forcadell i també va desplegar una gran pancarta davant el Teatre Ateneu en què es podia llegir: “Gràcies, presidenta.”

La presidenta del Parlament també va posar de relleu l’aposta de Tàrrega i tota la comarca per la cultura com demostra el 20 aniversari dels premis Culturàlia (vegeu la pàgina 49), ja que segons la seua opinió “els països que aposten per la cultura són els més rics socialment”. Forcadell va afegir que “primer els països són cultes i després rics; per tant, apostar per la cultura és apostar pel futur i el benestar social dels pobles i els països”.

Per la seua part, la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, va presentar ahir a la seu del partit a Barcelona les candidates que es presenten a les pròximes eleccions, que formen part d’una llista “cremallera” en la qual dones i homes s’aniran intercalant en les posicions de les llistes. “Des de les llistes hem de facilitar que les dones siguin referents, que siguin visibles i que estiguin en els espais de decisió política”, va subratllar Rovira durant un discurs que es va centrar en gran part en l’eradicació de la violència masclista.

En clau electoral, una de les apostes d’ERC és fomentar la igualtat en els comicis del 21 de desembre.

La presidenta del Parlament, en la visita a la capital de l’Urgell.

La presidenta del Parlament, en la visita a la capital de l’Urgell.SEGRE TÀRREGA

tracking