SEGRE

PARTITS

El PDeCAT considera que el 21D serà un plebiscit entre Puigdemont i Rajoy

El partit celebra una reunió en Girona per continuar amb la jornada de votacions, que va començar divendres a la tarda, que servirà per escollir els membres que formaran part de l’actual executiva

El PDeCAT considera que el 21D serà un plebiscit entre Puigdemont i Rajoy

El PDeCAT considera que el 21D serà un plebiscit entre Puigdemont i RajoyEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les eleccions autonòmiques del proper 21 de desembre seran un plebiscit entre l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el president del Govern, Mariano Rajoy, en el qual, segons ha afirmat en Girona la líder del PDeCat, Marta Pascal, "només ens val guanyar".

"El missatge és molt clar: o Puigdemont o Rajoy", ha dit Pascal, que ha indicat que votar el bloc constitucionalista seria "escollir qui ens treu la nostra autonomia des de l’article 155 de la Constitució".

El PDeCAT ha fet una reunió en Girona per continuar amb la jornada de votacions, que va començar divendres a la tarda, que servirà per escollir els membres que formaran part de l’actual executiva i que té com a coordinadora general a Pascal.

Després de votar, Pascal ha reiterat l’esperança que té el seu partit que "finalment" dilluns quedin en llibertat els exconsellers empresonats i els líders de les entitats sobiranistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

"Hem de poder fer campanya en les mateixes condicions que els altres partits, pel que no val normalitzar que el president està en l’exili i els consellers a la presó", ha declarat.

També ha fet una crida a la participació massiva per aconseguir, ha dit, que "puguem guanyar aquest plebiscit per golejada", a més d’afirmar que per al seu partit aquests comicis representen una oportunitat "molt interessant" per aconseguir eixamplar les seues bases.

Para Marta Pascal, la llista de Junts de Catalunya del 21D, que presentaran avui en Sant Julià de Ramis (Girona), "és la més transversal i unitària" i votar-la serà "la millor manera de tornar al president a casa.

tracking