SEGRE

PARTITS ERC

ERC insta l’independentisme a posar-se d’acord i advoca per la recuperació de la democràcia

Marta Rovira.

Marta Rovira.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La número dos de la llista d’ERC i secretària general del partit, Marta Rovira, va apostar ahir perquè l’independentisme es “posi d’acord” per tornar a “legitimar els mandats democràtics” que van obtenir “en unes eleccions legislatives com les del 27 de setembre del 2015”.

Durant el concert per la llibertat dels presos que va organitzar l’ANC, Rovira també va assegurar que fa setmanes que estan parlant amb la CUP i que es reuniran amb el partit la setmana que ve.

“Nosaltres defensem pacíficament la democràcia i, en canvi, els defensors del 155 ho han fet a cop de porra, amb empresonaments, a decrets i prohibicions”, va subratllar la número 2 d’ERC, que al seu torn va assegurar que allò que diferencia el bloc sobiranista dels partits que van aplicar l’article 155 és la manera d’entendre la democràcia. “Catalunya té un govern escollit democràticament pels ciutadans i que ara està a la presó per haver seguit el seu programa electoral i haver fet el que la majoria de catalans van demanar”, va sentenciar Marta Rovira.

tracking