SEGRE

C?S MANIFESTACIÓ SOBIRANISTA

Carrizosa diu que el 21-D és el test de debò, no Brussel·les

Respecta els desplaçats a Bèlgica, però treu importància a la mobilització || Destaca que votar el PSC “allargaria més el procés”

El número 2 de Cs per Barcelona, Carlos Carrizosa, ahir a Sant Boi.

El número 2 de Cs per Barcelona, Carlos Carrizosa, ahir a Sant Boi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número dos de Ciutadans per Barcelona a les eleccions, Carlos Carrizosa, va dir ahir que respecta la manifestació d’ahir a Brussel·les convocada per les entitats sobiranistes, però va afirmar que el “test de debò” són les eleccions del 21 de desembre i no els “manifestòmetres”.

Carrizosa va visitar ahir la carpa que Ciutadans ha instal·lat a Sant Boi de Llobregat amb motiu de la fira d’aquesta localitat, on la formació taronja va ser la força més votada en les eleccions del 27 de setembre del 2015. En declaracions als mitjans, Carrizosa va manifestar respecte pels catalans que van assistir a Brussel·les. “Respectem tothom que hagi volgut anar a manifestar-se a Brussel·les per la continuïtat del procés sobiranista”, va declarar el número dos per Barcelona als comicis, però va assenyalar que el “test de debò, per moltes manifestacions que hi hagi a Brussel·les, és a les urnes, no en els manifestòmetres”.

D’altra banda, el número dos taronja també va avisar que votar el PSC pot servir per “allargar el procés” a causa de la “tebiesa” del candidat, Miquel Iceta, a l’hora d’aclarir els pactes postelectorals, de manera que l’ha instat a definir-se abans del 21 de desembre. “No té clar amb qui pactarà, si ho fa amb ERC per reeditar un nou tripartit o si prefereix un acord amb Inés Arrimadas per obrir una nova etapa a Catalunya”, alhora que va criticar que Miquel Iceta no sap ni ha aclarit què farà amb els vots.

En aquest sentit, ha denunciat la “tebiesa” del candidat socialista i l’ha instat a definir clarament quins seran els seus suports després les catalanes, i a fer-ho abans de les eleccions del 21 de desembre.

tracking