SEGRE

ERC DEFENSA DE L?ART

Esquerra assegura que Sixena demostra “què és el 155”

Roger Torrent critica el “bloc monàrquic” pel trasllat

M. Fornells, F. Viaplana i H. de la Rosa, ahir, a Vielha.

M. Fornells, F. Viaplana i H. de la Rosa, ahir, a Vielha.ERC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat d’ERC per Girona Roger Torrent va alertar ahir que la sortida de les obres d’art de Sixena del Museu de Lleida és un exemple “palpable” de “què és el 155” i “del que volen els del bloc monàrquic”.

De la mateixa manera, es va mostrar convençut que Esquerra Republicana és l’únic partit capaç de “parar els peus a Ciutadans”. En aquest sentit, Torrent va assenyalar que el partit d’Inés Arrimadas és el que “vol arrasar l’escola, els Mossos d’Esquadra i els mitjans públics”. En canvi, va presentar ERC com la força per “construir la república social” i va destacar que el seu partit “és garantia de bon govern, de cosir el país i de lluitar contra la corrupció”.

En un altre ordre de coses, el candidat republicà va criticar la proposta d’il·legalització de la bandera estelada recollida en el programa electoral del Partit Popular.

Per la seua banda, el conseller cessat de Justícia, Carles Mundó, va assegurar en un acte de campanya a Blanes que és “evident” que Carles Puigdemont ho tindrà molt difícil per ser investit president per la seua situació judicial. En conseqüència, Mundó va apostar per un republicà al capdavant del nou Govern de la Generalitat de Catalunya.

tracking